Logo
english
Kapcsolat
Mlista_hu

Y&R Group

A Young & Rubicam kommunikációs csoport a WPP csoport tagja. 1923-as alapítása óta meghatározó szerepet játszik a reklámipar életében.

Raymond Rubicam és John Orr Young egy olyan ügynökséget építettek fel, ahol – akkor még korántsem magától értetődő módon – az ötlet és az igényes kivitelezés a legfontosabb szempontok közé emelkedett. Ők alapították meg a világ első ügynökségi kutatórészlegét is, dr. George Gallup vezetésével.

Ezzel egy vadonatúj megközelítést vezettek be, amelyben a reklám az alkalmazott művészet és a tudomány találkozása révén válik igazán hatékonnyá. Az új alapokra helyezett munkamódszer sikeresnek bizonyult: mára a Y&R a világ több mint 80 országának 165 városában van jelen. Rendhagyó üzletpolitikájának köszönhetően ügyfelei között egyforma arányban találunk lokális és nemzetközi ügyfeleket.

A budapesti Young & Rubicam Brands 1989-es alapítása után nem sokkal a magyarországi reklámszakma egyik legfontosabb szereplőjévé vált. A kreatív és hatékonysági díjak, valamint munkatársaink létszáma alapján is a piac élvonalába tartozunk. A csoporthoz tartozó specializált leányvállalataink révén ügyfeleink minden kommunikációs igényére integrált megoldásokat tudunk adni.

Ombrello by Y&R

Az Ombrello Digital 2011-ben kötött érdekházasságot a Young & Rubicam budapesti irodájával, amelynek digitális üzletágát képviseli.

Digitális ügynökségként egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk a márkázott tartalom bevezetésében, fejlesztünk minden digitális platformra (web, mobil, tablet, poi), a Young and Rubicam-el folytatott közös munka során pedig világszínvonalú kommunikációt tanulunk.

A Y&R és a szintén WPP tag VML digitális ügynökség tudásbázisa lehetővé teszi számunkra, hogy a legfrissebb digitális trendek ismeretében fejlesszünk tartalmat és interface-t, illetve hatékony eszközöket válasszunk a termékek bevezetéséhez.

BrandAsset Consulting

A BrandAsset Consulting marketing és márkastratégiai tanácsadással, valamint kommunikációs stratégiák tervezésével foglalkozik a Y&R cégcsoport és saját ügyfelei számára.

Szolgáltatásai a piaci lehetőségek felderítésétől a márka- és kommunikációs teljesítmény méréséig terjednek, érintve a stratégiai tervezés minden pontját:

Piaci lehetőségek azonosítása: piac és versenytárselemzés, Márkaerő mérés és márkaértékelés, portfolió elemzés, fogyasztói szegmentáció, iparági és fogyasztói trendek, insightok feltérképezése.

Stratégia: marketing stratégia, márka stratégia, márka architektúra, portfolió és termék stratégiák, innováció

Márka Kommunikáció: külső és belső márkázás, márka identitás és ikonográfia, pozícionálás, kommunikációs stratégia és csatornák tervezése

Teljesítmény: márka teljesítmény monitorozása, teljesítmény audit, márkaértékelés

MacMester

A Mac-mester Kft. a Y&R csoport nyomdai előkészítő és grafikai produkciós kivitelező cége. 1995 óta foglalkozik nyomtatványok előkészítésével és kivitelezésével, grafikai tervezési munkákkal, elsődlegesen a cégcsoport ügyfelei számára.

A Mac-mesterben professzionális, a legújabb Mac gépekkel felszerelt DTP stúdió és szakképzett produkciós részleg áll rendelkezésre, hogy előkészítés-nyomtatás-gyártás szempontjából kivívjuk Ügyfeleink elégedettségét, úgy az ATL (óriásplakátok, nyomtatott sajtóhirdetések), mint a BTL (indoor megjelenések, nyomtatványpark, szórólapok, shopper marketing anyagok) területen.

Arculati kézikönyvek, brand book-ok és komplex éves jelentések grafikai tervezésében és előkészítésében is komoly tapasztalatot szereztünk az évek során. Jelszavaink a hatékonyság, proaktivitás és kiváló minőség.

Wunderman

Interaktív 1958 óta.

Több mint 50 éve, amikor Lester Wunderman letette az alapjait annak, amit ma Wunderman hálózatnak hívunk, egy teljesen új megközelítést hozott a szakmába. Be akarta vonni az embereket a kommunikációba, válaszra buzdította őket, és az így született párbeszéd segített még sikeresebbé tenni az ügyfeleit.

Ennek a szemléletnek köszönhetjük, hogy mára a Wunderman a legnagyobb digitális és CRM/direkt ügynökségi hálózat a világon.

www.wundermanbudapest.hu

Kapcsolat

Budapest

MOM Park
1123 Alkotás út 53/c
T: +36.1.801.72.00
F: +36.1.801.72.99

info@yr.hu
Map

Kérdése van? Szívesen válaszolunk!